Over de verkiezing

Horeca zorgt voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding! Na corona zijn er nieuwe uitdagingen zoals personeelsbezetting, hogere inkoopprijzen en energiekosten. Gelukkig zijn er binnen de horeca heel veel doorzetters en die verdienen een podium!

Horeca-gelegenheden maken daarom kans op felbegeerde Awards in hun gemeente en provincie en ook landelijk. Het winnen van een titel zorgt vaak voor trotse medewerkers, aandacht van de lokale en regionale media, postieve vibes, extra omzet en niet onbelangrijk in de huidige krappe arbeidsmarkt: een nominatie en zeker een titel heeft aantrekkingskracht op nieuw team-leden!

De winnaars mogen straks de titel met de toevoeging "2024/2025" voeren.

 

Aanmelden publieksverkiezing (gratis)

Er kan dan vanaf 3 oktober tot en met 15 november 2024 op jullie gestemd worden voor een titel in de gemeente (en jullie maken meteen ook kans in de provincie en landelijk). Men mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst je stem afmaakt en bevestigt voordat je een nieuwe stem uitbrengt in de andere categorie. Aanmelden voor de publieksverkiezing

Categorieën publieksverkiezing 
De categorieën bij de publieksverkiezing zijn;

 • Restaurant van het Jaar
 • Cafe van het Jaar 
 • Cafetaria van het Jaar
 • Koffiezaak van het Jaar
 • Lunchroom/broodjeszaak van het Jaar
 • Foodtruck van het Jaar 

Per categorie worden de winnaars van de publieksprijs per gemeente, per provincie en landelijk bepaald door de online stemronde. Horecagelegenheden maken op die 3 niveaus kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een horecagelegenheid kan natuurlijk ook beide titels winnen. Bij gelijke stand qua aantal stemmen geeft het beste cijfer de doorslag. Bij gelijke stand qua waarderingscijfer geeft het aantal stemmen de doorslag. 

Voor alle categorieën geldt:
Horecagelegenheden met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger kunnen een Gold Award ontvangen.

Prijzen voor stemmers

Als stemmer maak je daarbij kans op mooie prijzen: 

 1. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen
 2. Apple Earpods
 3. Een wellnessdag voor 2 personen

Op de bedankpagina die je kreeg na het bevestigen van een stem staat een extra winactie waarmee je de volgende prijzen kunt winnen (je kunt je voorkeur aangeven):

 1. 2 tickets naar Ibiza
 2. Nog een wellnessdag voor 2 personen 
 3. Een dinerbon t.w.v. € 100,-

De prijswinnaars onder de stemmers worden via de nieuwsbrief van de verkiezing bekend gemaakt. 

Gratis promotiemateriaal
Gratis promotiemateriaal om een nominatie onder de aandacht te brengen is hier verkrijgbaar

Creativiteit Awards
Ook worden er 3 Creativiteit Awards uitgereikt aan de genomineerden die hun nominatie op een creatieve of efficiente manier onder de aandacht hebben gebracht. Dus zet je beste beentje voor en laat het ons even weten als je iets hebt ondernomen wat een Creativiteit Award verdient, bijvoorbeeld door de verkiezing te taggen op social media; #horecaprijzen!

Ook 2 tickets naar Ibiza verloot onder horeca-gelegenheden
Onder de horeca-gelegenheden die bij deze verkiezing 30 stemmen of meer halen worden 2 tickets naar Ibiza verloot. 

Award Festival in Theater FIGI
Winnaars mogen hun titels straks gratis en voor niets voeren. Daarnaast is het gaaf om met jullie hele team het Award Festival op maandagavond 20 januari 2025 te bezoeken in Theater FIGI! Dat wordt te gek, met onder meer;

 • Ontvangst van jullie gepersonaliseerde award (met presentator en topmuzikant)
 • Fotomoment met de Award en jullie Team 
 • Welkomstcocktail 
 • Photoboot
 • Groot feest met de DJ's van Radio 538 (hele avond, in aparte zaal!)

Organisatie & Partners
De Nederlandse Horeca Prijzen worden georganiseerd met de partners  FoodClicks, Horecavizier, Horecasite.nl, Koffietje.nl, United Consumers, Horecamakelaar.nl, FIGI Theater, City Gin en de DJ's van Radio 538. De uitvoering is in handen van Vote Company (zij leveren onder meer de stemtools  voor de Shopping Awards).

Aanmelden is gratis

Partners
HorecasiteHoreca VizierKoffietjeUnited ConsumersHorecamakelaarFoodclicksMusic And FriendsCity Gin

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '365217408592038'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=365217408592038&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details