Creatieve campagnes van genomineerden
27 okt 2020
We zien veel leuke campagnes van genomineerde horecagelegenheden voorbijkomen. Denk bijvoorbeeld aan video's, QR-codes, Instagramposts en gepersonaliseerde promotiemateriaal.
Nieuwe tussenstand bekend
26 okt 2020
De nieuwste tussenstand staat online. Bekijk snel op welke plek jullie inmiddels staan in jullie gemeente en provincie. Volgende week maandag wordt de laatste tussenstand gepubliceerd.
30 november 17:00 online award uitreiking
23 okt 2020
Inmiddels zijn er twee tussenstanden bekendgemaakt en hebben meer dan 50.000 mensen gestemd op zijn of haar favoriete horecagelegenheid.
Facebook live sessie
21 okt 2020
Morgen om 12.00 uur gaan we op onze Facebook live vragen beantwoorden van genomineerden en stemmers en delen we nog wat leuke nieuwtjes met jullie. Schakel morgenochtend dus in en mis niks!.
Morgen Facebook Live sessie om 13:30
21 okt 2020
Morgen, 22 oktober, om 13.30 uur is er weer een Facebook live sessie . Je hoort hier onder andere het allerlaatste nieuws van de verkiezing en binnengekomen vragen worden live beantwoord.
Creatieve campagnes van genomineerden
20 okt 2020
Horecagelegenheden zijn druk bezig met campagnes te voeren voor hun nominatie! Erg leuk om te zien, keep them coming.
Wil jij ook een mooie campagne? Download dan gratis het promotiemateriaal , om zo nog meer stemmen te verzamelen!.
Nieuwe tussenstand
19 okt 2020
Bekijk snel op welke plek jullie staan, want de allernieuwste tussenstand staat weer online!
Online Awards uitreiking
16 okt 2020
In het verleden werden de Dutch Fitness Awards uitgereikt in onder meer Studios Aalsmeer, Het Kurhaus en in 2019 tijdens Fitfair. Door de overheidsmaatregelen wordt het bij de huidige editie dit jaar wel een Live Award Uitreiking maar dan online.
Aandachtspunten vakjury
14 okt 2020
De landelijke winnaars in alle categorieën worden bepaald door de vakjury. Om in aanmerking te komen voor de vakjury kan iedere horecagelegenheid een video maken van maximaal 1 minuut met een smartphone.
Eerste tussenstand is bekend
12 okt 2020
De eerste tussenstand staat online! Kijk snel hoe jullie ervoor staan.
Deze tussenstand is gerealiseerd door Vote Company en www.onlinevotingtool.com
Nederlandse Horeca Prijzen gaat nog steeds door
12 okt 2020
Aan verschillende horecagelegenheden hebben we gevraagd of we de verkiezing in deze onzekere tijden nog steeds door moeten laten gaan. Zij gaven aan van wel omdat de verkiezing juist een middel is dat kan helpen om deze crisis door te komen.
Nationale Horecadag
10 okt 2020
Gisteren proostten wij op de horeca, want op deze dag stonden zij in het zonnetje! Horecagelegenheden zorgen voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding. Jullie zijn dan ook onmisbaar in onze samenleving.
Stemfase is in volle gang!
2 okt 2020
De stemmen stromen binnen! Leuk om alle enthousiaste reacties te lezen.
Deel jullie directe stemlink, zodat jullie gasten meteen zijn of haar stem op jouw horecagelegenheid kan uitbrengen.
De Nederlandse Horeca Prijzen 2020 is gestart
1 okt 2020
Horeca zorgt voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding! Daarom wordt er bij de Nederlandse Horeca Prijzen in iedere gemeente van Nederland gezocht naar horecagelegenheden die een titel in hun eigen gemeente en provincie verdienen. Meld je daarom nu aan dit aanmeldformulier .
Volgende week donderdag gaat stemperiode van start
25 sep 2020
Volgende week donderdag om 12.00 uur kunnen mensen hun stem uitbrengen op zijn of haar favoriete horecagelegenheid. Deel vanaf dat moment zo veel mogelijk jullie directe stemlink, zodat zij meteen op jullie kunnen stemmen.
Verkiezing voor horecagelegenheden gaat van start!
19 sep 2020
Horeca zorgt voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding! Daarom wordt er in iedere gemeente van Nederland gezocht naar horecagelegenheden die een titel in hun eigen gemeente en provincie verdienen. De genomineerden maken kans op een felbegeerde Awards in hun provincie, en in een aantal categorieën zelfs per gemeente.
1 jan 1970
Partners
SchweppesCleaningStation SEESTOREThe DuchessHoreca VizierHorecasiteGastronomieKoffietjeUnited ConsumersHorecamakelaarFoodclicks

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details