De eindstand is bekend!
16 nov. 2021
De stemmen zijn geteld, er is gekeken of de stemmen rechtmatig zijn uitgebracht en de eindstanden van de Nederlandse Horeca Prijzen zijn nu bekend per gemeente en per provincie!
Bekijk de rankings nu via www.horecaprijzen.nl De winnaars kunnen nu een gepersonaliseerde award reserveren #horeca #restaurant #cafe #bar #cafetaria #lunchroom #koffiezaak.
1 na laatste tussenstand
3 nov. 2021
De 1 na laatste tussenstand is bekend! Bekijk nu hoe jij er voor staat in jouw gemeente. Er kan nog minder dan 2 weken gestemd worden dus zet nog even je beste beentje voor.
Meld je snel aan!
22 okt. 2021
Aanmelden voor de Vakjury Awards kan nog tot en met 31 oktober aanstaande. Meer info en aanmelden kan nu via https://www.horecaprijzen.nl/vakjury
Nieuwe tussenstand
19 okt. 2021
De nieuwste tussenstand is bekend! Bekijk deze nu op ” https://www.horecaprijzen.nl/tussenstand
Eerste Tussenstand Bekend
12 okt. 2021
De 1e tussenstand is bekend voor iedere categorie in iedere gemeente van Nederland! Bekijk nu hoe jouw favoriet er voor staat en laat ze weten of ze het al heel erg goed doen of echt nog even flink in actie moeten komen om hun nominatie onder de aandacht te brengen; https://www.horecaprijzen.nl/tussenstand ..
Win 1 van de 3 Creativiteit Awards
6 okt. 2021
Ook bij deze editie zijn er 3 Creativiteit Awards te winnen door Horeca-gelegenheden die hun nominatie enthousiast of ludiek onder de aandacht hebben gebracht.
Dus zet een QR-code op jullie desserts met jullie directe stemlink of bedenkt zelf iets moois.
Meld je ook aan voor de Vakjury Awards
5 okt. 2021
Inmiddels kan er ook aangemeld worden voor de #Vakjury Awards bij de Nederlandse Horeca prijzen. De vakjury wijst per categorie een winnaar aan.
Het is zo ver...Vandaag is het stemmen begonnen!
1 okt. 2021
Het is zo ver... vanaf vandaag kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete Horeca gelegenheid via www.horecaprijzen.nl !
Als stemmer maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen, waaronder 2 tickets naar Ibiza!.
Het stemmen loopt van 1 oktober aanstaande tot 14 november
22 sep. 2021
Vanaf 1 oktober aanstaande tot 14 november kan er worden gestemd voor de Nederlands Horeca Prijzen 2021. Dagelijks komen er aanmeldingen binnen, dus meld jouw zaak op tijd aan om die stemperiode zo goed en lang mogelijk te benutten.
Horeca Vizier besteed aandacht aan de verkiezing
16 sep. 2021
Ook de vakmedia roepen horeca-ondernemers volop op om gratis aan te melden voor de Nederlandse Horeca Prijzen. Onder meer Horeca Vizier besteedt aandacht aan de verkiezing.
Horeca-Arbeidsmarkt-Alert!
14 sep. 2021
Een nominatie en zeker een titel bij de Nederlandse Horeca Prijzen heeft aantrekkingskracht op nieuw team-leden!
Horeca-gelegenheden kunnen zich nu gratis aanmelden voor de verkiezing in hun eigen gemeente via www.horecaprijzen.nl/aanmelden .
De Nederlandse Horeca Prijzen gaan straks weer van start!
8 sep. 2021
Horeca verdient extra aandacht in deze tijden! Bij de Nederlandse Horeca Prijzen wordt in iedere gemeente van Nederland gezocht naar horecagelegenheden die een titel in hun eigen gemeente en provincie verdienen.
Meld je daarom nu aan via de volgende link: https://www.
De vakjury is er uit!
25 nov. 2020
De vakjury is er uit! Per categorie hebben zij inmiddels de Landelijke Vakjury Winnaars bepaald. Aanstaande maandag worden deze winnaars net als de gemeentewinnaars en de provinciewinnaars live bekend gemaakt tijdens de Online Award Uitreiking.
Bekendmaking winnaars
13 nov. 2020
Inmiddels is de online stemronde gesloten. Ruim 81.000 mensen hebben zijn of haar favoriete horecagelegenheid gesteund door een stem uit te brengen.
Extra tussenstand online
6 nov. 2020
Bekijk snel hoe jullie er voor staan, want er staat een extra tussenstand online .
Over 5 dagen sluit de stemronde, benut deze laatste dagen om goed te finishen in de gemeente, maar ook in de eindstand voor de provincie.
Facebook live sessie
4 nov. 2020
Morgen om 13.30 uur gaan we op Facebook live vragen beantwoorden van genomineerden en stemmers en delen we nog wat leuke nieuwtjes met jullie. Schakel morgenmiddag dus in en mis niks!.
Creativiteit Award
3 nov. 2020
Creativiteit wordt beloond! Er zijn 3 Creativiteit Awards te winnen voor de genomineerden die een leuke of opvallende campagne hebben gevoerd om hun nominatie onder de aandacht te brengen..
De allerlaatste tussenstand mét waardering en aantal stemmen
2 nov. 2020
De allerlaatste tussenstand staat online. In deze tussenstand is het aantal stemmen en de gemiddelde waardering zichtbaar.
Nog 13 dagen om te stemmen
29 okt. 2020
De spanning tussen de genomineerde horecagelegenheden lopen hoog op! Over iets minder dan twee weken (11 november 23:59) sluiten alweer de stembussen. Deel daarom nog zoveel mogelijk jullie directe stemlink, zodat jullie gasten meteen zijn of haar stem op jullie kunnen uitbrengen.
Creatieve campagnes van genomineerden
27 okt. 2020
We zien veel leuke campagnes van genomineerde horecagelegenheden voorbijkomen. Denk bijvoorbeeld aan video's, QR-codes, Instagramposts en gepersonaliseerde promotiemateriaal.
Nieuwe tussenstand bekend
26 okt. 2020
De nieuwste tussenstand staat online. Bekijk snel op welke plek jullie inmiddels staan in jullie gemeente en provincie. Volgende week maandag wordt de laatste tussenstand gepubliceerd.
30 november 17:00 online award uitreiking
23 okt. 2020
Inmiddels zijn er twee tussenstanden bekendgemaakt en hebben meer dan 50.000 mensen gestemd op zijn of haar favoriete horecagelegenheid.
Facebook live sessie
21 okt. 2020
Morgen om 12.00 uur gaan we op onze Facebook live vragen beantwoorden van genomineerden en stemmers en delen we nog wat leuke nieuwtjes met jullie. Schakel morgenochtend dus in en mis niks!.
Morgen Facebook Live sessie om 13:30
21 okt. 2020
Morgen, 22 oktober, om 13.30 uur is er weer een Facebook live sessie . Je hoort hier onder andere het allerlaatste nieuws van de verkiezing en binnengekomen vragen worden live beantwoord.
Creatieve campagnes van genomineerden
20 okt. 2020
Horecagelegenheden zijn druk bezig met campagnes te voeren voor hun nominatie! Erg leuk om te zien, keep them coming.
Wil jij ook een mooie campagne? Download dan gratis het promotiemateriaal , om zo nog meer stemmen te verzamelen!.
Nieuwe tussenstand
19 okt. 2020
Bekijk snel op welke plek jullie staan, want de allernieuwste tussenstand staat weer online!
Online Awards uitreiking
16 okt. 2020
In het verleden werden de Dutch Fitness Awards uitgereikt in onder meer Studios Aalsmeer, Het Kurhaus en in 2019 tijdens Fitfair. Door de overheidsmaatregelen wordt het bij de huidige editie dit jaar wel een Live Award Uitreiking maar dan online.
Aandachtspunten vakjury
14 okt. 2020
De landelijke winnaars in alle categorieën worden bepaald door de vakjury. Om in aanmerking te komen voor de vakjury kan iedere horecagelegenheid een video maken van maximaal 1 minuut met een smartphone.
Eerste tussenstand is bekend
12 okt. 2020
De eerste tussenstand staat online! Kijk snel hoe jullie ervoor staan.
Deze tussenstand is gerealiseerd door Vote Company en www.onlinevotingtool.com
Nederlandse Horeca Prijzen gaat nog steeds door
12 okt. 2020
Aan verschillende horecagelegenheden hebben we gevraagd of we de verkiezing in deze onzekere tijden nog steeds door moeten laten gaan. Zij gaven aan van wel omdat de verkiezing juist een middel is dat kan helpen om deze crisis door te komen.
Nationale Horecadag
10 okt. 2020
Gisteren proostten wij op de horeca, want op deze dag stonden zij in het zonnetje! Horecagelegenheden zorgen voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding. Jullie zijn dan ook onmisbaar in onze samenleving.
Stemfase is in volle gang!
2 okt. 2020
De stemmen stromen binnen! Leuk om alle enthousiaste reacties te lezen.
Deel jullie directe stemlink, zodat jullie gasten meteen zijn of haar stem op jouw horecagelegenheid kan uitbrengen.
De Nederlandse Horeca Prijzen 2020 is gestart
1 okt. 2020
Horeca zorgt voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding! Daarom wordt er bij de Nederlandse Horeca Prijzen in iedere gemeente van Nederland gezocht naar horecagelegenheden die een titel in hun eigen gemeente en provincie verdienen. Meld je daarom nu aan dit aanmeldformulier .
Volgende week donderdag gaat stemperiode van start
25 sep. 2020
Volgende week donderdag om 12.00 uur kunnen mensen hun stem uitbrengen op zijn of haar favoriete horecagelegenheid. Deel vanaf dat moment zo veel mogelijk jullie directe stemlink, zodat zij meteen op jullie kunnen stemmen.
Verkiezing voor horecagelegenheden gaat van start!
19 sep. 2020
Horeca zorgt voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding! Daarom wordt er in iedere gemeente van Nederland gezocht naar horecagelegenheden die een titel in hun eigen gemeente en provincie verdienen. De genomineerden maken kans op een felbegeerde Awards in hun provincie, en in een aantal categorieën zelfs per gemeente.
1 jan. 1970
Partners
SchweppesKukkiHorecasiteHoreca VizierKoffietjeUnited ConsumersHorecamakelaarFoodclicksEen Veilig Gevoel

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '365217408592038'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=365217408592038&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details