Vakjury

Tijdens het Award Festival worden in iedere categorie Vakjury Awards uitgereikt.

Bij de Vakjury Awards wordt gezocht naar de pareltjes en de horeca-gelegenheden die het in zich hebben om ook anderen in de branche te inspireren of een bijzondere maatschappelijke betekenis hebben.  

Aanmelden voor de verkiezing van 2023/2024 is niet meer mogelijk. Aanmelden voor de editie van 2024/2025 kan wel alvast! Dat kan door het formulier hieronder in te vullen.‚Äč

Naast de categorieën waar ook publieksprijzen voor te winnen zijn zijn er ook 2 extra categorieën waar voor aangemeld kan worden. Namelijk "Best Plant-based Company" en "Social Employer - Sociaal bedrijf". De definitie van deze 2 nieuwe  categorieën is verder op deze pagina toegelicht. 

Iedere genomineerde kan zich nu hieronder voor 1 categorie aanmelden. Uitzondering zijn de categorieën Best Plant-based Company en Social Employer - Sociaal bedrijf. Daar kunnen jullie je ook voor aanmelden ondanks dat je je ook in een andere categorie hebt aangemeld. 

Categorie 
Contactgegevens

Toelichting definitie Plant Based Company Award

Een plant-based horeca-onderneming richt zich op het aanbieden van producten en diensten die gebaseerd zijn op plantaardige ingrediënten en grondstoffen, in plaats van dierlijke producten. Deze bedrijven streven meestal naar duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en dierenwelzijn. 

 

Toelichting definitie Social Employer - Sociaal Bedrijf Award

Beste Horeca werkgever aka Zaak met een ziel.

Een sociale werkgever zijn betekent dat een werkgever zich actief inzet voor het welzijn en de tevredenheid van zijn werknemers, en ook maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Dit omvat verschillende

aspecten:

Werknemerswelzijn: Een sociale werkgever zorgt voor een veilige en gezonde werkomgeving. Ze bieden goede arbeidsvoorwaarden, zoals eerlijke lonen, redelijke arbeidstijden en voordelen zoals gezondheidszorg en pensioenregelingen.

Gelijke kansen: Sociale werkgevers streven naar gelijke kansen voor alle werknemers, ongeacht hun achtergrond, geslacht, leeftijd, ras of andere kenmerken. Discriminatie wordt actief bestreden.

Opleiding en ontwikkeling: Ze moedigen de professionele groei en ontwikkeling van hun werknemers aan door training en opleiding aan te bieden om hun vaardigheden te verbeteren.

Maatschappelijke betrokkenheid: Sociale werkgevers nemen hun verantwoordelijkheid ten opzichte van de samenleving serieus. Ze kunnen bijdragen aan gemeenschapsprojecten, liefdadigheidswerk ondersteunen of milieuvriendelijke praktijken aannemen.

Werk-privébalans: Ze erkennen het belang van een goede balans tussen werk en privéleven en streven ernaar flexibele werkregelingen aan te bieden wanneer dat mogelijk is.

Open communicatie: Een sociale werkgever bevordert open en eerlijke communicatie tussen management en werknemers, waardoor een positieve werkcultuur wordt gecreëerd.

Kortom, een sociale werkgever streeft naar het creëren van een werkomgeving waarin werknemers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen, en waarin ze de kans krijgen om te groeien en bij te dragen aan zowel het bedrijf als de samenleving als geheel.

 

Top 3 per Vakjury Categorie

In december wordt de Top 3 per categorie bekend gemaakt. De volgorde van deze Top 3 wordt tijdens het Award Festival bekend gemaakt en gehuldigd!

De Vakjury

De vakjury van de Nederlande Horeca Prijzen bestaat uit de volgende Vakjuryleden; 

Sam Lasaroms

Sám is de oprichtster van Koffietje.nl. Op haar website leer je alles over specialty koffie. In welke stad bevinden zich de allerbeste koffiebars? Waar komt specialty koffie vandaan en waarom wordt koffie steeds duurder? Geen vraag is voor Sám te veel en deelt haar kennis en liefde voor koffie online.

 

Michiel Oosterhoff

Wil zijn kennis en vaardigheden in de horeca laten bijdragen om ze te om te vormen tot betekenisvolle organisaties. Onder meer oprichter van https://www.hungrystreetcat.com

 

Steffen van Beek

Steffen is oprichter van FoodClicks, heeft oog voor het ondernemerschap binnen Horeca en de rol die Horeca speelt in de maatschappij. 

Partners
HorecasiteHoreca VizierKoffietjeUnited ConsumersHorecamakelaarFoodclicksMusic And FriendsCity Gin

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '365217408592038'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=365217408592038&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details