Vakjury

Minimaal 30 stemmen nodig

Let op: je kunt alleen in aanmerking komen voor een vakjuryprijs als je bij de publieksronde minimaal 30 bevestigde stemmen hebt behaald.

De vakjury van de Nederlande Horeca Prijzen, editie 2021 bestaat uit (nog even onder voorbehoud):

Sam Lasaroms
Met haar passie voor koffie reist ze de hele wereld over op zoek naar de beste koffiebars. Sinds 2015 bestaat koffietje.nl, waar je alles kunt lezen over de beste koffiebars, specialty coffee en handige tips voor thuis over koffie. In november 2020 organiseert ze voor de tweede keer een koffiemarathon, waarbij ze 100 koffiebars in 30 dagen bezoekt door héél Nederland. Ze heeft er zin in! 

Mehmet Eser
Heeft als missie om iedereen die actief is in de Horeca voldoende kansen te geven om zichzelf te kunnen onderscheiden! Daar doet hij het voor en daar zet hij zich dagelijks voor in. IMehmet is oprichter van onder meer Foodservice Homies als Projectleider van het Horecava Platform (horecava.nl).

Ronald Koks
Ronald is een energieke ondernemer die ieder obstakel als een uitdaging ziet. Ronald is uitgever van Horecavizier en vakblad Gastronomie.  Tevens is hij eigenaar van Horecasite.nl en Horecamakelaar.nl. Voordat hij de uitgeverij overnam, is hij 25 jaar werkzaam geweest in de Horeca, waarvan 16 jaar als zelfstandig ondernemer. De gastronomie zit hem in het bloed.

Michiel Oosterhoff
Wil zijn kennis en vaardigheden in de horeca laten bijdragen om ze te om te vormen tot betekenisvolle organisaties. Onder meer oprichter van https://www.hungrystreetcat.com

Steffen van Beek

Is niet op de foto gegaan. Echter, hij is wel de oprichter van FoodClicks en hoort dus helemaal thuis in deze vakjury

Jacco de Ruiter
Heeft veel ervaring met hospitality (food&non-food)

Partners
SchweppesCleaningStation SEESTOREKukkiHorecasiteHoreca VizierGastronomieKoffietjeUnited ConsumersHorecamakelaarFoodclicks

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details